Hayatımız hepimiz için çok değerlidir.Çünkü, Yaşadığımız kadar varız bu Dünya'da.Güzel şeyleri sonraya bırakacak kadar uzun deĝil hayatımız.

En kıymet olan ise zamanımızdır.Hiç bir şekilde telafi edilemez. Hiç bir şekilde yerine konulamaz. Herkesin bir zamanı vardır.

Onun için bu zamanları kime neye göre kullanmasını bilmeliyiz.

Her ne yaşarsak yaşayalım çizginizi bozmadan hareket eder sakin kalırsanız hayat sizin yapmak istediğiniz her  şeyi öyle güzel önünüze getirecek ki,Siz farkında olmadan taşların yerine oturuşunu seyreden taraf olacaksınız.


Oyüzden zamanınızı kendi isteklerinize ve kendi mutluluğunuza,iyiliklerinize göre kullanırsanız iyi yaşarsanız.kötü kullanırsanız kötülüğüyle sizde kalır.

Dünya'ya gelirken Hepimiz birer insan olarak doğuyor ve hayata iyi taraflarından bakmaya çalışıyoruz.Çünkü içimizde barındırdığımız vicdan  ve merhamet duygusundan dolayı  da başkalarının hayatını da asla düşünmeden yapamıyoruz.O üzülmesin.

Elalem ne der diye empati yeteneğimizle yaşamaya çalışıyor ve kendi hayatımızı feda eden,fedakarlık  yapan taraf hep biz oluyoruz.

Kendi hayatımızı yaşamadan kaçırmış oluyoruz.Aslında, biz insanoğlu  için yaşanmamış hayattan daha üzücü ne olabilirki?  

Hayatta her zaman sıfırdan başlamak tan korkmayın.Çünkü bu sefer sıfırdan değil tecrübelerden başlıyorsunuz olacaksınız.Unutmayalımki,

Her zaman Başarının gıdası Niyet, Zihninizin gıdası Sukünet,Bedeninizin gıdası Diyettir.Her şeyi fazla düşünmeyin. Daha kolay karar verin.Kararlarınıza şüphe duymayı bırakın ve hayatınıza daha fazla Mutluluk, Neşe katın.

Mutlu olun.Mutlu kalın.Mutlu hayatınız olsun.Değerli Dostlar.