Merkezi Almanya'nın Oberheusen şehrinde bulunan Umut Yolu Derneği (UYD)yapmış olduğu etkinliğe hep destek olan Eski Oberhausen Belediye Başkanı Klaus-Dieter Bross,derneğe üye olan vatandaşlar, Umut Yolu Derneğine destek veren sponsor şirket temsilcileri,Umut Yolu Dernegi yönetim kurulu üyeleri ve medya mensupları katıldı. 

Etkinliğin Sunuculuğunu İş Kadını ve organizatör Özlem Doudov yaptı.

Ekinlikte Umut yolu dernegi Kurucu Başkanı Aynur Çelikdöven,konuşmasında Çocuklarımızla yaptığımız faaliyetlerde  onların yüzlerine gülümsemeyi konduruyoruz.Bu anlarda deneyimlemek ne kadar değerli olduğumuzu hatırlatıyor ve bizede daga fazla güç veriyor.

Başkan Çelikdöven,Derneğimizin amaçı kanserli çocuklarımıza ve aillelerine hem manevi hem de manevi destek sağlayabilmektir.Sizlerinde desteğiyle bu değerli çalışmalarımızı ve inancımızı sürdürmeye devema edeceğiz''dedi.

Bedelli askerlikte yeni tutar belli oldu Bedelli askerlikte yeni tutar belli oldu

Ayrıca Umut Yolu Derneği Başkanı Aynur Çelikdöven yapılan son seçimlerde derneğin ikinci Başkanını açıkladı.

Çelikdöven,öncelikle sizlere bugün güzel bir haber vermek istiyorum,Yönetim kurumuzda gerçekleşen son değişikliklerle birlikte Derneğimizin yeni ikinci Başkanı,Başkan yardımcısı olarak Zeynep Uzunsel'i  seçmiş bulunmaktayız.Kendisini yönetim kurulumuzda olmasından mutluluk duymaktayız dedi.

Eski yönetim kuruluna teşekkür eden Başkan Çelikdöven daha sonra sponsorlara plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

Etkinlikte kısa konuşma yapan Eski Oberhausen Belediye Başkanı Klaus-Dieter Bross,Umut yolu derneğine geçmişte olduğu gibi bundan sonra da derneğin yanında  olacağını belirtti.

Etkinlikte Karesi Zeybek Balıkesirliler ekibi oyunlarıyle etkinliğe renk kattı.

Umut Yolu Derneği ‘Melekler Bahçesi’nde yaptığı etkinlikler çocuk oyun alanları,Yüz boyama,halat çekme ve son olarak her yıl yaptıkları gibi çocukların annelerine verdikleri güllerle birlikte gökyüzüne balon uçurmaları ile birlikte etkinlik sona erdi.

I M G 8068I M G 8056I M G 8034I M G 8031I M G 8026I M G 8014I M G 7999I M G 7977I M G 7971I M G 7961I M G 7955I M G 7942I M G 7936I M G 7923

Editör: İlhan Kılıç