Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında geldiği Cezayir'de mevkidaşı Abdülmecid Tebbun ile görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir'de temaslarına başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ile ikili görüşme gerçekleştirdi.

Türkiye-Cezayir ilişkileri tüm yönleriyle gözden geçirilecek

Hindistan'da tünelde mahsur kalan işçilerin ilk görüntüleri yayınlandı Hindistan'da tünelde mahsur kalan işçilerin ilk görüntüleri yayınlandı

Ziyaret kapsamında Türkiye-Cezayir Yüksek Düzeyli İş Birliği Konseyi'nin İkinci Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun başkanlıklarında yapılacak. İlgili Bakanların da katılımıyla gerçekleştirilecek toplantıda son dönemde önemli ivme kazanan Türkiye-Cezayir ilişkileri tüm yönleriyle gözden geçirilecek, iki ülke arasındaki iş birliğinin daha da derinleştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacak. Konsey Toplantısı dolayısıyla Türkiye-Cezayir ilişkilerine önemli katkılar sağlayacak muhtelif anlaşma ve mutabakat metinleri imzalanacak.

Ayrıca, Gazze ve işgal edilen Filistin topraklarında yaşanan İsrail saldırıları başta olmak üzere, bölgesel ve küresel meseleler hakkında fikir alışverişinde bulunulacak.