Toplantının açılış konuşmasını ATİK Essen Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ramazan Kabataş yaparak, kurumun faaliyetleri ve hedefleri hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

Kahvaltıya Başkan Göksel Can’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı İsmail Yiğit, Genel Sekreter Ersin Dilek, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Demiroğlu, Yasin Erdemir, İsmail Gemeç, Bülent Ceylan, Gülşen Polat ve Uluslararası Koordinatör Vugar Azizov katıldı.

Başkan Göksel Can, ATİK’in yaklaşık 30 yılı aşkın süredir kendi alanlarında başarılı iş insanlarını bir araya getiren güçlü bir yapılanma olduğunu belirterek, “Türkiye’de kurulan ATİK’in bugün 79 ülkede temsilciliği, dünya genelinde ise 25 bini aşkın üyesi bulunuyor. Essen bölgesinde de projelerimizle aktif ve üretken çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz” dedi.

Programda yönetim kurulu üyeleri tek tek kendilerini tanıtarak görev alanları hakkında bilgi verdi. Soru-cevap şeklinde ilerleyen buluşma, basın mensuplarıyla yapılan hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Essen Motor Show, sport auto Okurları Tarafından “2025’in En İyi Fuarı” Seçildi
Essen Motor Show, sport auto Okurları Tarafından “2025’in En İyi Fuarı” Seçildi
İçeriği Görüntüle

ATİK Essen
ATİK Essen