Uluslararası Eğitim ve Yazarlar Merkezi Genel Başkanı Kübra Arıcı Sorrentino yaptığı konuşmada,''Bu önemli etkinlikler, bir araya gelerek birlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirmemize ve Merkezimizin misyonu doğrultusunda ortak hedefler belirlememize olanak tanıdı. Toplantılarımızda alınan kararlar, Merkezimizin ilerleyişini güçlendirme ve geleceğe yönelik stratejik adımlar atma konusunda bize yol gösterici olacaktır. Bu vesileyle, Merkezimizin değerli yöneticileri ile bir araya gelme fırsatı bulduğumuz için çok memnunuz''dedi.

Bayram Tadında İki Dilli Okuma Yarışması Bayram Tadında İki Dilli Okuma Yarışması

Uluslararası Eğitim ve Yazarlar Merkezinde yapılan toplantıya Genel Başkan Kübra Arıcı Sorenntino,Genel Sekreter Tarık Sorrentino,sekreter Kadriye Burgu,Kültür ve Sanat Başkanı Zuhal Bakır,Aile ve Sosyal Hizmetler Başkanı Songül Yaman,Oberhausen Başkanı İlhan Kılıç,STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Meral Ardıç,Köln Başkanı Nuriye Akdoğdu,Aile ve Sosyal Hizmetler Başkan Yardımcısı Elif Taşar,Moers Başkanı Ayfer Candan,Eğitim Başkan yardımcısı Medine Uçar katıldı.

Toplantıya ayrıca zoom üzerinden Sadettin Turhan,Suna Doğan,Reyhan Aygar ve Dr. Gönül Ar Çakır katıldı.

Uluslararası Eğitim ve Yazarlar Merkezi Genel Başkanı Kübra Arıcı Sorrentino ayrıca Uluslararası Eğitim ve Yazarlar Merkezi hakkında bilgiler verdi.

Whatsapp Görsel 2024 04 17 Saat 12.31.54 59Fa8E4EWhatsapp Görsel 2024 04 17 Saat 12.31.53 01310AeeWhatsapp Görsel 2024 04 17 Saat 12.31.53 Bc027687