Manisa'nın Salihli ilçesi Belediye Başkanı Zeki Kayda, vatanın bölünmez bütünlüğü için gözlerini dahi kırpmadan canlarını feda eden Şehit aileleri ile gazileri, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla iftar sofrasında ağırladı.

Bizim Ev Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeği programında konuşan Türkiye Harp Malulü, Gazi, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Salihli Temsilcisi Rıdvan Herey, düzenlenen iftar yemeği programı dolayısıyla Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya şehit aileleri adına teşekkür etti. Başkan Kayda ise, 'Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gözlerini dahi kırpmadan canlarını feda eden Şehit ailelerimizi ve Gazilerimizi, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla iftar soframızda ağırladık. Birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşandığı iftar soframızda bir araya gelerek oruçlarımızı açtık. Şehitlerimizi unutmadık, unutturmayacağız. Onların isimlerini ilçemizde yaşatıyoruz. Şehit Emniyet Amiri Doğan Sakarya'nın ismini Gümüşçayı 1 Köprüsüne, Şehit Uzman Çavuş Sergen Çakmak'ın ismini Gümüşçayı 2 Köprüsüne, Yörük Mahallesindeki çocuk parkına da Şehit Gelir Uzmanı Cihan Güneş'in ismini verdik. Bu ülke sizin evlatlarınız ve eşleriniz sayesinde hala ayakta duruyor. Ne mutlu ki, böyle evlatlar yetiştirmişsiniz. Allah, sizlerden razı olsun. Bu vatan için, bu bayrak için can veren tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum' diye konuştu.

Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar sofrasında Şehit aileleri ve Gaziler ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam da, şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen iftar programından dolayı Başkan Zeki Kayda'ya teşekkür etti. Kaymakam Sağlam, 'Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Allah, birliğimizi ve dirliğimizi daim kılsın' dedi.

İftar programı, Yaşar Güç tarafından yapılan dua, ney konseri ve semazen gösterisi ile sona erdi.

Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeği programına, Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sercan Karaçalı, Salihli Askerlik Şubesi Başkanı Personel Asteğmen Berkhan Güney, Başkan Yardımcıları Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Serkan Sözer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Dinç, MHP İlçe Başkanı Mehmet Akın, belediye meclis üyeleri, Türkiye Harp Malulü, Gazi, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Salihli Temsilcisi Rıdvan Herey ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.