8. Türk Alman Ekonomi Günü açılış konuşmasını ATİAD Başkanı Aziz Sarıyar yaparken sırasıyla Türkiye Cumhuriyeti Maliye ve Hazine Bakanı Mehmet Şimşek,Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Başbakanı Hendrik Wüst,Türkiye Cumhuriyeti Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen ve son olarak FDP Genel Sekreteri Bijan Dijr Sarai konuşma yaptı.

Almanya Maliye Bakanı Christian Lindner ve Düsseldorf Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Stephan Keller videolu mesaj ile  katılım sağladı.


Ayrıca 8. Türk Alman Ekonomi Gününe Türkiye  Cumhuriyeti Köln Başkonsolosu Turhan Kaya ,Düsseldorf  Başkonsolosu Ali ihsan İzbul,Essen Başkonsolosu  Taylan Özgür Aydın, Düsseldorf Eğitim Ateşesi Gamze Bozgöz, Düsseldorf Ticaret Ateşesi İrem Ekmekci Konuk, iş İnsanı,uzman ve davetli katıldı.

ilginin büyük olduğu organizasyon'da ana sponsorlara plaket verildi. 

Mülheim an der Ruhr’da faaliyet gösteren RS Reisemobile GmbH sahibi Başarılı İş İnsanı  Ramazan Sönmez'de katkılarından  dolayı ödül alanlar arasında idi.

Werdohllü kadınlar el işi eşliğinde sohbet ediyor Werdohllü kadınlar el işi eşliğinde sohbet ediyor

I M G 6784

İki oturum şekline yapılan 8. Türk Alman Ekonomi Günü'nde Almanya - Türkiye ve Avrupa’dan iş ve siyaset dünyasından konuşmacıların katıldığı etkinlikte, iki ülke arasında ekonomi alanındaki fırsatlar, yeşil enerjinin geleceği, yapay zeka dünyasındaki gelişmeler, şirketlerde sosyal sorumluluk ve ekonomi konuları ele alındı.

I M G 6728I M G 6781

I M G 6756I M G 6725fI M G 6781