Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanı Mustafa Yanılmaz tüm teşkilatların desteğini alarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.
#Yeniden Refah #Fatih Erbakan #Ittifak #Ankara #Aday


BU ADAYLIK ÇOK KONUŞULACAK
31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti'nin Ankara adayını desteklenmesi beklenen Yeniden Refah Partisi'nde son dakika gelişmesi yaşandı. 
Ankara Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Ak Partinin adayını desteklemek istemeyen Yeniden Refah Ankara İl ve ilçe teşkilatları, kendi adayları ile yola devam etme kararı aldı.
Siyasette her geçen gün yıldızı parlayan ve yerel seçimlerde oldukça iddialı olan Yeniden Refah teşkilatları, halkın teveccühüne layık aday olan İl Başkanları Mustafa Yanılmaz'ı ABB başkan adayı görmek istediklerini belirtti.
Bu gelişmelerin üzerine Ankara İl Başkanı Mustafa Yanılmaz tüm ilçe teşkilatlarının desteğini alarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Yanılmaz'ın bu kararı almadan önce Fatih Erbakan ile istişare ettiği ve Erbakan'ın kendisine 'hayırlı olsun' denildiği öğrenildi.


MUSTAFA YANILMAZ KİMDİR? 

1974 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. İlk orta ve lise öğrenimini Elazığ'da tamamladı.1992 yılında Üniversite eğitimi için Ankara ya geldi. Refah Partisi genel merkezinde çeşitli kademelerde ve Prof. Dr. Necmeddin Erbakan’ın özel kalem müdürlüğü bünyesinde 1999 yılına kadar hizmet etti. Nato Barış Gücü Türkiye İkmal Ünitesi'nde askerlik görevini tamamladı. Kamuda yöneticilik görevlerinde bulundu. Dış ticaret, tanıtım organizasyon, madencilik ve enerji danışmanlığı, otomotiv sektörlerinde ticari faaliyetleri devam etmekte.
 Evli 3 çocuk babası.