8. Türk-Alman Ekonomi Günü, 4 Mayıs’ta Düsseldorf Kongre Merkezi’nde! 8. Türk-Alman Ekonomi Günü, 4 Mayıs’ta Düsseldorf Kongre Merkezi’nde!

Duisburg'da yaşlılar yurdunda kalan Yaşlılara olan saygı ve sevgi, Uluslararası Eğitim ve Yazarlar Merkezi tarafından yaşama geçirilen bir etkinlikle bir kez daha vurgulandı.
 

Merkezin üyeleri, Duisburg kentinde bulunan bir yaşlılar yurdunda yaşayan büyükleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında, büyükler elleri öpülerek ve samimi sohbetlerle karşılandı.

Uluslararası Eğitim ve Yazarlar Merkezi'nin bu hareketi, yaşlıların toplumda önemli bir yerleri olduğunu hatırlatmanın yanı sıra onlara moral vermek ve kendilerini değerli hissettirmek amacını taşıyor.
 

Etkinlik sırasında, büyüklerle yapılan sohbetlerde günlük yaşamları, deneyimleri ve hatıraları paylaşılarak birbirlerine destek olundu.


Bu etkinlik, yaşlıların toplumun önemli bir parçası olduğunu vurgulamanın yanı sıra, onlarla yapılan samimi etkileşimlerin her yaş grubundan insanlar için değerli olduğunu gösterdi.

E545F605 4265 4Bf3 9Ba8 Bf8A65B3C5Cb