On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca her gün olan Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, tasavvuf müziğinin güçlü sesi Sedat Uçan’ın dinleti programıyla devam etti.
Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konserde birbirinden güzel ezgi ve ilahileri seslendiren Sedat Uçan, Elazığlılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Sedat Uçan seslendirdiği eserleriyle kulakların pasını silerken, gönülleri de okşadı. 
Yoğun katılımın olduğu konsere seyirciler de cep telefonlarının ışıkları ile ilahilere eşlik etti. Huzur dolu anların yaşandığı programa katılım yoğun oldu.
Program, günün anısına Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu’nun ünlü sanatçı Sedat Uçan’a Elazığ Belediyesi Çinicilik Kursu'nda el emeği göz nuru yapılan çaydaçıra figürlü tabağın hediye edilmesi ile sona erdi.
Aileleriyle birlikte Ramazan etkinliklerine katılan minikler fuar alanında kurulan çocuk etkinlik alanında doyasıya eğlendi.
Ramazan ayı boyunca miniklerin hizmetinde olan çocuk etkinlik alanında ücretsiz olarak düzenlenen programlarda çocuklar; çeşitli oyun aletleri, animasyon gösterileri ve şişme oyun parkurunda eğlenceli vakit geçiriyorlar.
Çocuk etkinlik alanı Ramazan ayı boyunca 13.00 ile 23.00 saatleri arasında Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde ücretsiz olarak açık olacak ve patlamış mısır ile pamuk şeker ikram edilecek.

ELAZIĞ BELEDİYESİ'NDEN TİYATRO ETKİNLİĞİ ELAZIĞ BELEDİYESİ'NDEN TİYATRO ETKİNLİĞİ

BUGÜN NİLOYA ÇOCUKLARLA BULUŞACAK
Elazığ Belediyesi Ramazan programlarında 23 Mart Cumartesi günü (Bugün) çocukların en sevdiği çizgi film karakteri Niloya ve Arkadaşları 2 seans olmak üzere saat 14.30’da ve 20.30’da sahne alacak.
YARIN AKŞAM ADİLE KURT KARATEPE SAHNE ALACAK
Elazığ Belediyesi Ramazan programlarında 24 Mart Pazar günü (Yarın) saat 20.30’da Adile Kurt Karatepe dinleyicileriyle buluşacak.
TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

Cdb10Ead 21Da 4791 9B75 79Ab60Aa9272