Ozan Fuat Bostancı'nın kaleme aldığı Mihrican Vurgunu isimli şiir kitabı Alaska Yayınları'ndan çıktı. Kitapseverlerin severek okuyacağı Mihrican Vurgunu isimli şiir kitabı, şu arka kapak yazısıyla okurlara merhaba dedi.

Mihrican vurgunu, güllere döndüm
Beyaz yağmurlarda, yanar yüreğim
Bir selâmın gelmez, yıllardan beri
Her lahza adını, anar yüreğim
İlkyaz hayâlimsin, düşümsün gece
Şiirde mısramsın, dilimde hece
İsmine türküler, söylerim nice
Geleceksin diye, kanar yüreğim
Gel bâd-ı sabâm ol, hazanım olma
Ölüm fermanımı, yazanım olma
Vîran edip gönlüm, bozanım olma
Çıkıp geleceksin, sanır yüreğim
Unutmak mümkün mü, mahsun bakışı
Gözlerine mâhkum, ördüm nakışı
Belki de son demim, ömür yokuşu
Vuslatın çaremdir, söner yüreğim
Ozan Fuat bekler, eline düştüm
Yangının sönse de külüne düştüm
Mecnun'dan da beter, çölüne düştüm
Feryatla acıyı, banar yüreğim

OZAN FUAT BOSTANCI HAKKINDA

1965 yılında Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi (Ketizmen) Taşburun Mahallesinde dünyaya geldi. İlk orta ve lise öğrenimini Elbistan'da tamamladı.  Askerlik görevinden sonra, Elbistan Şeker Fabrikası’nda daha sonra PTT ve Türk Telekom’da teknik personel olarak görevini sürdürdü. 2011 yılında emekli oldu. Çok çeşitli sivil inisiyatif kuruluşlarında aktif görevler aldı…
 Bir dönem, genel merkezi Nevşehir’de bulunan Türk Dünyası Ozanlar Ocağının, Elbistan Başkanlığını yaptı, ozanlık ve şairlik geleneğini küçük yaşlardan beri sürdürmeye çalıştı. Yerel TV’ler ve radyolarda programlara katıldı, ülke genelinde açılan şiir yarışmalarından çeşitli dereceler aldı. Çeşitli edebiyat dergileri ve gazetelerde şiirleri yayınlandı. “Bağlamamın Yedi Teli” adlı şiir kitabı, şairin ilk kitabıdır. “Mihrican Vurgunu” şairin ikinci kitabı olacaktır.  Ozan Fuat Bostancı hâlen Elbistan'da hayatına devam etmekte olup, şairlik ve ozanlık geleneğini sürdürmekte, bağlamasına ve kalemine sarılarak, kendisine ait eserler üretmeye devam etmekte ve şiirler yazmaktadır.