Öyle dedik,böyle dedik ve seçime geldik kavuştuk.Canlar, bir yüz yılı bitirdik ve ikinci yüz yılımız başlıyor...


Bu ana kadar ki yazılarımda gönül penceremden gördüklerimi,çıkarsız,hesapsız,beklentisiz;aziz devletimin,vatanımın,milletimin ve ümmetin üzerimde hakları olduğuna inanarak,sizlerle paylaşmaya çalıştım.
 
“Kolay kararları aklınıza, zor kararları ise gönülünüze danışarak alın” denir ya gayem;hakikate ulaşma noktasında uzun farları bir kez daha yakarak yolu aydınlatıp,kadını,erkeği,genci ile gerçeği arayan,kafası karışık,hüsnü niyete sahip vatan evlatlarının dikkatini çekmek,gönüllerine seslenmek.Şüphesiz tevfik Allah’tandır.
 
Yeni yüz yıla girerken çok ama çok önemli bir seçim yaşayacağız.Okuyorum,dinliyorum,izliyorum ve ölçmeye çalışıyorum ancak gel gör ki bir kesimimiz,nasıl kutlu bir doğumun sancısını yaşadığımızın hiç ama hiç farkında değil.
Devletimin bekası,milletimin hatta ümmetin geleceği tehdit altında iken,soğanla yatıp patatesle kalkmak,şehit kanlarıyla sulanmış bu aziz vatana karşı nasıl bir ahde vefadır?Kaldı ki soğanı patatesi de fiyatları yükseltmek için kimlerin hangi dış güçlerin aklı ile derelere döktüğünü de bilmiyor değiliz...
 
İslamın son kalesi Allah korusun yıkıldıktan,devletin bekası yerle bir olduktan,bayrağın göklerden inip minarelerin sustuktan,özetle özgürlüğünü kaybettikten sonra; sofranda ağız tadı ile bir şey yiyebileceğini sanmak,haçlıların kimsenin namusuna zararı olmaz demekten farksızdır,en az o kadar yalandır ,aldatmadır...
 
DEDİM YA ZOR KARARLARI GÖNLE DANIŞARAK ALMAK LAZIM.
Ülkemizin teknolojik olarak geldiği noktayı,dünya sahnesinde sahip olduğu söz hakkını,kendi milleti ve ümmetin çıkarlarına hizmet eden politikalarını,ceddinin mirasına layık olma yönünde attığı güçlü adımları,dünyanın tüm gelişmeleri hayranlıkla izlemesini ve bu aziz milletin tüm düşmanlarının tek bir safda toplanmasını ve bu kutlu yürüyüşü durudurmak istemelerini,nolur sorun gönlünüze...Bu seçimi, değil bize çelme takmak,bacaklarımızı kırmak için son fırsat olarak görmelerini de sorun Allah aşkına.
 
Sorun ve derin bir nefes alın ve HAAAK ALLAAAHHH  diyerek oyunuzu verin ki geleceğimizi kurtaralım,çocuklarımıza sağlam temelli bir yapı teslim edelim,veballeri omuzumuzda kalmasın.Her şeyden önemliside vicdanen rahat bir şekilde Rabbimizin huzuruna gidelim.
 
SAĞLIKLA KALIN.
Azmi OZAN