Elazığ Hipodromu’nda Empati Parkuru açılıyor Elazığ Hipodromu’nda Empati Parkuru açılıyor

Elazığ Belediyesi ev sahipliğinde Yüksek Enerji Psikolojisi Derneği (YEPDER) tarafından “100. Yılın İzinde: Atatürk” temalı kişisel resim sergisi vatandaşların ziyaretine açıldı.
Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde Fırat Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Eğitim – İş Bölümü Öğrt. Üyesi Dr. Yelda Uysal ile Yüksek Enerji Psikolojisi Derneği üyelerinin yaptığı eserlerden oluşan sergi 19 – 20 – 21 Şubat tarihlerinde açık olacak.

BİLGİNOĞLU: “ORTAYA ÇIKARILAN SERGİMİZ GÖRÜLMEYE DEĞER”
Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu sergi açılışında yaptığı konuşmada, “Bugün Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde Elazığ’ımızın Sivil Toplum Örgütlerinden Yüksek Enerji Psikolojisi Derneği üyelerinin büyük bir emek ve çaba sarf ederek ortaya koyduğu “100. Yılın İzinde: Atatürk” temalı kişisel resim sergimizi açmak için buradayız. Çok özel ve emek verilerek ortaya çıkarılan sergimiz görülmeye değer. Dr. Yelda Uysal hocamıza ve sergide emeği geçen dernek yönetimimize teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

UYSAL: “TÜM HALKIMIZI SERGİMİZİ GEZMEYE DAVET EDİYORUM”
Fırat Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Eğitim – İş Bölümü Öğrt. Üyesi Dr. Yelda Uysal serginin içeriği hakkında bilgi vererek, “Çalışmalarımızın teması Mustafa Kemal Atatürk. Ancak Cumhuriyetimizin 100. yılı olması sebebiyle klasik Atatürk portrelerinden ziyade Atatürk’ün daha çağdaş ve modern portrelerini yaptık. Sergimiz 19 – 20 – 21 Şubat tarihlerinde Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde açık olacaktır. Tüm halkımızı sergimizi gezmeye davet ediyorum.” diye kaydetti.