Umudum ol derneği depremzedeler için iftar proğramı düzenlendi. 

6 Şubat 2023 tarihinde Merkezi Kahramanmaraş’ta medyada gelen ve 11 ili etkileyen depremde etkilenenlere Almanya’nın Duisburg şehrinde iftar programı düzenledi. 

Proğrama Türkiye Cumhuriyeti Düsseldorf Başkonsoluğu eğitim ateşi Gamze Bozgöz ,Yerel Siyasetçi  Belediye Meclis Üyesi Ayhan Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar programı Umudum Ol Derneğine hizmet eden ve destekte bulunan kişilere teşekkür belgesi verildi. Ardından kuran dinletisi ve ezanın okunması ile depremzedeler için yapılan dualarla iftar açıldı.

Umudum Ol Derneği Genel Kordinatörü Yazar Burhanettin Uysal ve Yazar İlhan Yuyucu tarafından şiir dinletisinin ardından Semazen gösterisi ile devam edildi.

Umudum Ol Derneği Genel Başkanı  Özgür  Yücetaş Uysal , yaptığı konuşmada deprem bölgesinde yaptıkları çalışmaları ve yaşadıklarını anlattı. Deprem bölgesinde çok ihtiyaçın olduğunu bu yaptıkları iftar programı gelirlerinin tamamını deprem bölgesine aktaracaklarını söyledi.

Son olarak Türkiye Cumhuriyeti Düselledorf Başkonsolosluğu Eğitim Ateşesi Gamze Bozgöz kısa bir konuşma yaptı. 
Eğitim Ateşesi Gamze Bozgöz,Türkçe dilin önemine dikkat çeken Bozgöz Almanya’da yaşayan ailelere seslenerek çocuklarınızı mutlaka Türkçe derslerine kayıt ettirin dedi.