İki haftalık tatili değerlendirmek için kutsal topraklara giden umrecileri, Düsseldorf Havalimanı’ndan Düsseldorf DİTİB Bölge Birliği yönetiminden Erhan Akyol ile birlikte umreye gidenlerin yakınları karşıladı. Karşılamada umrecilere birer gül takdim edildi. 

Duygulu anlar yaşandı

Umre ibadetlerini sorunsuz bir şekilde tamamlayarak Almanya’ya dönmenin mutluluğunu yaşarken, kendilerini güllerle karşılayan umreciler, DİTİB’e teşekkür etti. Aileleriyle kucaklaşan umreciler, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Güzel bir umre yaptıklarını belirten DİTİB - Düsseldorf Umre Kafilesi grup görevlisi Güneş Yarız, “Özellikle tatil olması sebebiyle umrecilerimizin çoğunluğu gençlerdendi. Gençlerimiz güzel bir umre yapmanın sevinciyle Almanya’ya döndüler. Ülkemizde meydana gelen depremde vefat eden ve yaralanan kardeşlerimiz için dua ettik. Rabbimiz tüm insanlığı her türlü kazalardan, belalardan, musibetlerden, afetlerden muhafaza eylesin” dedi.

Güllerle umrecileri karşılayan Düsseldorf DİTİB Bölge Birliği yönetiminden Erhan Akyol da hoş geldininiz diyerek, “Rabbim umremizi mebrur, sayımızı meşkûr ve ibadetlerimizi makbul, dualarımızı kabul eylesin” duasında bulundu.