İstanbul’da gerçekleştirilen gecede Turkish Press News Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Karakaş ödüle layık görüldü. İsmail Karakaş ödülünü ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın elinden aldı.

Gecede Turkish Press News'in yanı sıra Teşkilat dizisi, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe gibi isimler ödüle layık görüldü. Ödül Gecesinde konuşan Karakaş; "İstanbul'da ASİAD Anadolu Birleştirici ve Sanayici İş Dünyası Derneği İş Dünyası Ödül Gecesi" programında benim için çok anlamlı bir ödül daha aldım. Yüksek istişare kurulu üyesi ve İngiltere ülke Temsilcisi olduğum ASİAD'ın muhteşem gecesinde Emeği gecenlere başta başkanımız Sayın Yücel Yalçınkaya'ya teşekkür ediyorum.

Türkiye ve İngiltere arasındaki ticaret hacmi çok büyük bizde bu ticaret hacmini dahada geliştirmek için Türkiye'nin en büyük ticari sivil toplum kuruluşları arasında yer alan ASİAD olarak her iki ülke arasında ticari köprü vazifesi kuracağız. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımızın meyvesini hep birlikte alacağız" dedi.