Dünyanın sayılı kaplıcalarının bulunduğu, suyu eşsiz bir mevki olan Yalova’nın Termal ilçesinde bulunan ve dünyadaki tek madalyalı termal sıcak sulara sahip olan Esila Termal Otel Avrupa’da yerleşik yaşayan vatandaşlar için bir çekiliş düzenleyerek 2 şanslı çifte 2 gece yarım pansiyon konaklama hediye ediyor .

 

 

 

Çekilişe katılım şartları;

Instagram’da @esilatermalhotel  ve @turkish_press

Facebook’ta  Turkishpress News hesaplarını takibe almak

Yoruma 3 arkadaşını etiketlemek

15 Aralık son gün

Kazananlar 17 Aralık’ta  @esilatermalhotel  ve @turkish_press hesaplarından post şeklinde yayınlanacaktır.

Not: Ulaşım transfer talihlilere aittir.

 

 

 

 

Gurbetçilerin ve yabancıların ilk tercihi Yalova Termal kaplıcaları

Esila Termal Otel, Yalova’ya 12 km yakınlıkta yer alan Termal ilçesinde bulunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan otele araçla ulaşım 65 dakikadır.

 

Avrupa'dan Türkiye'ye hasta getirmeye başlayan tesis Avrupa’daki Turizm acenteleri ile önemli anlaşmalar yaptı.

4 farklı oda türü

88 odası bulunan otelin tüm odalarında jakuzi ve termal sıcak su kullanılıyor. Standart, delux, aile ve balayı süitleriyle 4 farklı oda türü bulunuyor.8 adet aile odası 2+1 şeklinde 6 kişinin rahatlıkla konaklayacağı şekilde tasarlanmış. Aynı zamanda yanlarında bulunan standart odalara connect ederek aile odalarını arttırma şansı da mevcut. 250 kişinin aynı anda yemek yiyebileceği ana restoranı bulunuyor. Grup taleplerine göre tam pansiyon çalışabilme imkanı da mevcut. Biri 150 diğeri 250 kişilik toplantı salonu bir de fitness alanına sahip olan otele misafir olmak isteyen vatandaşlar internet sitesi ve irtibat telefonlarından detaylı bilgiyi edinebilirler.