hummel, Türkiye'nin takım sporları giyim üreticisi ve dağıtıcısı CRS Spor ile gerçekleştirdiği imza töreninde takım sporlarına geri döndüğünü duyurdu.

Türkiye'deki takım sporları kategorisinde yeniden yerini almak için, CRS Spor ile iş birliğine başladı. 25 Nisan'da gerçekleşen imza törenine spor giyim firmasının Türkiye ve Güney Bölge CFO'su Kıvanç Aksoy, Türkiye ve Güney Bölge Ticari Direktörü Emre Akaslan, CRS Spor ve Mets Spor Kurucusu Fazlıhan Carus ve CRS Spor Satış Müdürü Eyüp Kılıçoğlu katıldı.

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye'de Beşiktaş'ın basketbol ve hentbol, Galatasaray'ın voleybol ve basketbol, Konyaspor'un futbol branşlarında sponsorlukları bulunan giyim firması Türkiye, önümüzdeki sezon itibarıyla takım sporlarına geri döneceklerini duyurdu.

Firmanın Türkiye ve Güney Bölge Ticari Direktörü Emre Akaslan; önümüzdeki günlerde büyük bir anlaşmanın daha duyurusunu yapacaklarını açıkladı. İmza töreninde konuşan Akaslan, 'Hem dünyada hem Türkiye'de takım sporlarında gurur duyduğumuz bir geçmişe sahip, tam 100 yıllık spor markasıyız. Bugüne kadar futbol ve hentbol başta olmak üzere birçok dalda takım sponsorluklarına imza attık. Takım sporları sponsorluklarına CRS Spor iş birliği ile döndüğümüz için ayrıca mutlu olduğumuzu belirtmek isterim' ifadelerine yer verdi.

CRS Spor ve Mets Spor kurucusu Fazlıhan Carus ise, '2012 yılında başlayan hikayemizi, 2022 yılında CRS Spor'u kurarak ileri bir boyuta taşıdığımıza inanıyoruz. Türkiye genelinde bugüne kadar futbol, basketbol, voleybol kulüpleri ve federasyonlar ile iş birliklerine imza attık. Türkiye'de takım sporlarına geri dönmesi ve bu anlamlı süreç boyunca birlikte çalışacağımız için bizler de heyecanlıyız' dedi.