Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) ekipleri, Ramazan Bayramı'nda da kırsal bölgelerde kesintisiz enerji için mesai yapıyor.

VEDAŞ ekipleri, vatandaşın sağlıklı enerji hizmetinden kesintisiz ve sorunsuz şekilde yararlanması için Ramazan Bayramı'nda da 24 saat esasına göre mesai yapıyor. Gevaş ilçesinin kırsal bölgelerde elektrik direğine çıkan ekipler, kesintisiz enerji için gerekli kontrolleri sağlıyor. Ekiplerin bayramda da harcadığı yoğun mesai, özellikle kırsal bölgede yaşayan vatandaşın takdirini topluyor. VEDAŞ Van İl Müdürü Abdulmelik Özsoy, bölgede yoğun mesai harcayan arıza onarım bakım personellerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. İl Müdürü Özsoy, ayrıca alandaki çalışmaları ise yerinde inceledi.

'Kesintisiz enerji için sahadayız'

İHA muhabirine konuşan VEDAŞ Van İl Müdürü Abdulmelik Özsoy, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralananlara ise acil şifalar diledi. Geçmiş bayramlarda olduğu gibi vatandaşa kesintisiz enerji sağlamak amacıyla sahada olduklarını ifade eden İl Müdürü Özsoy, 'Bu bayramda da halkımıza kesintisiz enerji sunmak için ekiplerimiz sahada görev yapıyor. Bugün de sahadaki ekiplerimizle bayramlaşmak için beraberiz. Bu vesileyle tüm halkımızın bayramını tebrik ediyor ve sağlıklı huzurlu nice bayramlar diliyorum' dedi.

Kış aylarında zorlu coğrafyada hizmet verdikleri gibi bayram günlerinde de kırsal bölgelerde vatandaşa sağlıklı enerji sunma gayesiyle sahada olduklarını dile getiren arıza onarım bakım personelleri ise herkesin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.