Aydın'ın Germencik ilçesinde yaşayan depremzede vatandaşlara karşı duyarsız kalmayan Ömerbeyli İlkokulu, 6 ramazan kolisi hazırladı. Hazırlanan ramazan kolileri, depremzede ailelere ulaştırılmak üzere Germencik Belediyesi ekiplerine teslim edildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı Germencik ilçesine de yerleşen aileler için Ömerbeyli İlkokulu öğretmeni Dilek Türkan ile öğrencileri farkındalık oluşturdu. Öğretmenler ile öğrenciler, depremzede ailelere destek olmak için içerisinde bakliyat, çiçek yağı gibi birçok gıda ürününün bulunduğu ramazan kolisi hazırladı. Hazırlanan 6 ramazan kolisi Germencik Belediyesi Sosyal Ağı (GESA) ekiplerine teslim edildi. Ramazan ayının ruhuna yönelik örnek bir çalışmaya imza atan öğretmen ve öğrencilerin düşüncesi takdir topladı.

'Yaralarımızı iyileştireceğiz'

Germencik Belediyesi Sosyal Ağı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ramazan kolilerinin depremzede ailelere ulaştırıldığı belirtililere şu ifadelere yer verildi; 'Ömerbeyli İlkokulunda görevli Dilek öğretmenimiz ve öğrencilerinin hazırladığı ve bizlere teslim ettiği ramazan kolilerini depremzede ailelerimize ulaştırdık. Emeği geçen, desteğini esirgemeyen, bizi biz yapan paylaşma kültürüne sahip çıkan miniklerimize ve onları yetiştiren Dilek öğretmenimize sonsuz teşekkürler. Birlik, beraberlik ve dayanışma ile engelleri aşacak, yaralarımızı iyileştireceğiz'